מאמרים
לשימושכם – מאגר מידע עם מאמרים וטיפים סופר שימושיים שלא תרצו לפספס!
נתחי בשר שישדרגו לכם את השולחן בראש השנה
אז נכון, לא סתם אומרים שנהיה לראש ולא לזנב וכו' – ראש השנה נתפס כחג האולטימטיבי לדגים, אבל בנינו זה לא תמיד מספיק, ובוודאי לא מחייב. אין כמו מנות בשר
כל מה שרציתם לדעת על נתח קצבים
האגדה מספרת, שהיו זמנים בהם הקצבים היו נוהגים להחביא נתח בשר מסוים מהלקוחות הסקרנים והרעבים. למעשה, הם היו מחביאים אותו היטב ושומרים אותו לעצמם, ומכאן אפשר ללמוד על מקור השם
המדריך השלם לעוף – כל מה שצריך לדעת
ישראלים אוהבים עוף. אנחנו לא המצאנו את הנתון, למעשה – המדינה שלנו היא בין הצרכניות המובילות ביותר בעולם של עוף, למרות שאנחנו יחסית קטנים. הצריכה השנתית עומדת היום על 41
החורף כבר כאן – איך לשדרג את הקדירה הבשרית שלכם?
בישולי ותבשילי קדירה למיניהם, ללא קשר לעונה ולמזג האוויר, מהווים תמיד מענה ופתרון מענג ומצוין לארוחה משביעה וגדולה שכוללת הרבה אנשים וכן פתרון מצוין עבור מי שאין לו את הפניות
טיפים של מקצוענים לעל האש אגדי
"על האש" או המנגל מהווים אחת מצורות הבילוי והאירוח הפשוטות, הקלות והפופולריות בקרב הישראלים. ארוחת על האש מאפשרת לארח מספר רב של חברים ובני משפחה ללא לחץ באווירה נעימה ומהנה
יישון בשר – השיטה שתיקח את הסטייקים שלכם לרמה אחרת
כל אוהבי הבשר בוודאי מכירים את המונח יישון בשר ולחלקנו יש ידע גם מעבר להכרת המושג וזאת במידה ובשר הינו בעל משמעות עבורנו בחיי היומיום ומהווה יותר מתחביב. יישון בשר
איך להכין סטייק מושלם – טעויות (שכמעט) כולם עושים כשמכינים סטייק
בינינו…אין כמו פילה בקר עסיסי כדי לחגוג יום הולדת, חג או סוף שבוע ארוך, זה תמיד עושה את העבודה! אבל אם אתם מחשיבים את עצמכם כטבחים מתחילים שלא יודעים להכין
איך מזהים ובוחרים בשר טרי? וכמה טיפים חשובים לאחסון נכון של בשר
מצד אחד כל סוגי הבשר חולקים את אותם פרמטרים של טריות, אבל לקביעת האיכות של הנתחים שאתם קונים יש הרבה יותר מאשר המראה והריח שלהם. לצורך העניין, סימן אחד של
המדריך המלא להכנת פריים ריב LIKE A BOSS
תהיו כנים עם עצמכם…האם יש משהו יותר יפה באמת מאשר מנה משובחת של פריים ריב? קרום חום עמוק שמתפצפץ יחד עם המלח והשומן, פרוס לפרוסות כדי לחשוף מרכז ורוד ועסיסי
למה כדאי להתחיל לעשות הזמנת בשר באינטרנט?
רוב הסיכויים הינם שאתם חובבי ואוהבי בשר כמונו 😊 ובדיוק בגלל זה, הגישה והזמינות לבשר טרי ותוצרת איכותית במחירים משתלמים מהוות הכרח. קצבית האחים אהרון הינה קצביה בתל אביב דור
המדריך השלם לצורות בישול וצלייה של בשר טרי
בינינו, אין כמו לבשל בבית. לרוב נהיה בטוחים במאת האחוזים כי התוצר הסופי ייצא כמו שאנחנו אוהבים; קיימת שליטה בריאה בכל הקשור לכמויות, מידת השמן, התבלינים, מידת העשייה והתבלינים ,
אטליז משלוחים בתל אביב – סיפורים מהמטבח
אטליז משלוחים בתל אביב בשוק התקווה , רוב בעלי הדוכנים כבר מכירים את פורטונה, 71, תושבת השכונה. מזה שנים שהיא עושה את הקניות לבית במתחם שוק התקווה, ולמעשה עוד בימים