מאמרים
דף הבית » מאמרים
מאמרים
אם תכננתם לפנק את יושבי הבית שלכם בתבשיל קדרה מפנק, או בערב המבורגרים ובירה אבל לא ממש בטוחים איזה בשר הכי מתאים – אתם במקום הנכון והטעים ביותר!...
הטעם העשיר והחמאתי של בשר וואגיו – יחד עם תג המחיר הגבוה שלו שהסועדים מעכלים רק לאחר מכן – סייעו להפוך את הבשר הזה...
טוב, תקשיבו לי טוב, רולדת בשר זה החיים. אני זוכר את הפעם הראשונה שראיתי את אמא שלי מכינה את זה – היא רידדה את...
כבדי עוף עם בצל ופירה זו מנה שתמיד פוגעת בול. קלילה להכנה, אבל נראית כאילו השקעתם שעות במטבח. מה שטוב בה זה שהיא משחקת...
יש משהו בחורף שעושה חשק לאוכל שמחבק. כזה שממלא את הבית בריח טוב ומשאיר את כולם מסביב לשולחן לעוד סיבוב. כקצבית ובשלנית, אין עונה...
לפני כמה חודשים נתקלתי במתכון ללחמניות בשר בטיקטוק, ונראה היה שזה הולך להיות קל ומהיר. כשהכנתי את המתכון המקורי, האמת? יצא די מאכזב. הבצק...
זה קרה ביום חורפי במיוחד, כשכל מה שהתחשק לי זה מנה חמה שתמלא את הבית בניחוחות של אוכל מנחם. החלטתי לנסות משהו שונה, משהו...
תהיו כנים עם עצמכם…האם יש משהו יותר יפה באמת מאשר מנה משובחת של פריים ריב? קרום חום עמוק שמתפצפץ יחד עם המלח והשומן, פרוס...
אין כמו הריח של שווארמה טובה כזאת ועסיסית וטריה, כזה שמציף את האוויר ומפעיל את כל החושים ברגע. הריח הזה, עם התבלינים, הבשר הצלוי...
אני אולי קצב במקצועי – אבל גם בשלן לא רע בכלל, והאמת שדווקא קציצות תמיד היו האתגר הגדול שלי. לקח לי המון זמן להגיע...
החיפוש אחרי המחבת המושלמת במטבח שלי נמשך לא מעט זמן, ולפעמים הרגיש כמו מסע של ניסוי וטעייה. בתור מישהו שמבלה שעות רבות במטבח –...
אני זוכר את הפעם הראשונה שהחלטתי לנסות בישול פויקה. זה היה במהלך טיול קמפינג משפחתי, עם כל הציוד הנכון והמון התלהבות. ההשראה באה מהסיפורים...
אני זוכר את הפעם הראשונה שניסיתי להכין מוקפץ בבית. זה היה אחרי ביקור במסעדה אסייתית קטנה ומפתיעה. הטעמים היו כל כך עשירים, המרקם של...
טוען מתכונים נוספים
ברוכים הבאים לבית של אוהבי הבשר בישראל.
התחלנו כקצביה ואטליז – אבל פה אנחנו לא באים למכור לכם רק בשר ( לא נתנגד אם תקנו😜) היום, האחים אהרון הפכו לקהילה של אוהבי בשר, בשרים משובחים ואנחנו פה כדי לחבר אנשים כמונו דרך מתכונים, אוכל, קהילה והמון מידע!
אנחנו נהיה רגע צנועים ונודה- אנחנו מומחים בבשרים, אחרי הכול ניסיון משפחתי של יותר מ150 שנה. אז יש לנו המון המון ערך להביא, טיפים ומידע שיעזור לכם ליהנות מכל נתח בשר ולהכיר חדשים. אז תתכוננו לקבל השראה, להזיל הרבה ריר, הצטרפו לחגיגה! 🙌🔪🍖
הצטרפו למועדון האחים והאחיות
ותקבלו עדכונים על מתכונים חדשים, מדריכים וסקירות עם הטבות בלעדיות לחברי המועדון שלנו ומלא הפתעות שלא תראו בשום מקום אחר!