מאמרים

תשאלו קצב

ציוד לגריל

מתכונים לשבת או לחג

מתכונים למתחילים

מתכונים ביתיים

מתכונים
מובילים

מתכוני עוף

מתכוני בשר בקר

מתכוני בישול ארוך

טיפים

המלצות על מוצרים

בשרים למתחילים

זה היה במהלך טיול משפחתי בדרום איטליה כשנתקלתי לראשונה בקציצות ספגטי אותנטיות. הייתי בסביבות גיל 10, וההתרגשות לחקור מקום חדש עם המשפחה שלי הייתה בשיאה. מצאנו את עצמנו...
בפעם הראשונה שניסיתי להכין סופריטו אסאדו, זה היה באחד מימי החורף הקרירים האלה שפשוט מתחננים למשהו חם ומנחם. ניחוח הסופריטו המתבשל על הכיריים מילא...
האגדה מספרת, שהיו זמנים בהם הקצבים היו נוהגים להחביא נתח בשר מסוים מהלקוחות הסקרנים והרעבים. למעשה, הם היו מחביאים אותו היטב ושומרים אותו לעצמם,...
מי מאיתנו לא חשב לעצמו למה אוכל מטוגן לא יכל להיות בריא ומי שימציא מכשיר שעושה אוכל מטוגן אבל בלי כל השמן הוא גאון?...
אם אתם מזמינים אורחים ובא לכם להרשים אותם או שפשוט בא לכם להתפנק בעצמכם על ארוחת בשרים משגעת עם נתח עסיסי כזה שנמס בפה...
לעולם לא אשכח את חופשת הקיץ ההיא בפריז עם המשפחה שלי. שוטטנו ברחובות המקסימים של לה מארה, וביסטרו קטן משך את עינינו. מהסוג שמרגיש...
המתכון המקורי הוא מתכון מוקפץ סינטה עם ברוקולי אבל האמת שקיבלתי הרבה תלונות ובקשות להוסיף גם ירקות, אז הנה 🙂 הוספתי. המתכון הזה מושלם,...
עוף סופריטו היא מנה שתופסת בצורה יפה את המהות של המטבחים הים תיכוניים והלטינו-אמריקאים, ומציעה פיוז’ן טעים של טעמים שהם ארומטיים ומנחמים כאחד. בבסיסו,...
בשר הוא חלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי. כולם מכירים ואוהבים את הארוחות המשפחתיות שסטייק האנטריקוט מככב בהן, עם כמה סלטים, פיתה חמה ובירה קרירה....
קבב רומני אסאלי, או אם נלך למקור הרומנים קוראים לזה – מיטיטיי, זו ללא ספק מנה מדהימה, ומאוד ממשביעה שמגיעה אלינו כמובן – רומניה....
יש משהו מנחם אוניברסלי בצלחת קציצות תוצרת ביתחת. המנות הרב-תכליתיות והטעימות הללו אהובות על פני תרבויות ומטבחים, ומציעות שילוב משביע של טעמים ומרקמים. בין...
מחפשים רעיון לתבשיל בשר חורפי ומחבק? אחרי לא מעט חקירה, הגענו למסקנה שתבשיל גולש זאת המנה שתחמם ותנעים לכם את החורף – בסופו של...
סקירט סטייק – או באנגלית SKIRT STEAK מגיע אלינו מהאזור הבטן התחחונה של הפרה, ממש מתחת לצלעות.  מאזור שמכונה באנגלית גם  Plate וממוקם בין...
טוען מתכונים נוספים
לוגו האחים אהרון

ברוכים הבאים לבית
של אוהבי הבשר בישראל.

התחלנו כקצביה ואטליז – אבל פה אנחנו לא באים למכור לכם רק בשר ( לא נתנגד אם תקנו😜) היום, האחים אהרון הפכו לקהילה של אוהבי בשר, בשרים משובחים ואנחנו פה כדי לחבר אנשים כמונו דרך מתכונים, אוכל, קהילה והמון מידע! 

אנחנו נהיה רגע צנועים ונודה- אנחנו מומחים בבשרים, אחרי הכול ניסיון משפחתי של יותר מ150 שנה. אז יש לנו המון המון ערך להביא, טיפים ומידע שיעזור לכם ליהנות מכל נתח בשר ולהכיר חדשים. אז תתכוננו לקבל השראה, להזיל הרבה ריר, הצטרפו לחגיגה! 🙌🔪🍖

הצטרפו למועדון האחים והאחיות

ותקבלו עדכונים על מתכונים חדשים, מדריכים וסקירות עם הטבות בלעדיות לחברי המועדון שלנו ומלא הפתעות שלא תראו בשום מקום אחר!

מתכונים מומלצים

מתכונים פופלריים

הצטרפו עכשיו
לקבוצת הפייסבוק
של האחים אהרון.