דף הבית 2024
ברוכים הבאים לבית של אוהבי הבשר בישראל
האחים אהרון – קצביה ואטליז עם מוניטין של 150 שנה, אבל – אנחנו יותר מרק חנות אונליין! בשנים האחרונות צמחנו וגדלנו והפכנו לקהילה של אוהבי בשר וגן עדן לקרניבורים! כאן תוכלו ליהנות ממבחר נתחים משובחים, ציוד משלים (עם משלוחים עד הבית) לצד מדריכים, מתכונים, סקירות מוצרים, המלצות ועוד.
מתוך מגזין הבשר שלנו
הנה כמה נושאים שאנחנו חושבים שיעיניינו אותך 🙂
המתכונים הכי מומלצים
“על האש”, מנגל, ברביקיו, לא משנה באיזה שם אתם משתמשים, משהו בישיבה הזו סביב ה”מדורה” המודרנית עם רשת הברזל אהוב עלינו במיוחד, כאשר ריח הבשר הצלוי עולה וממלא את אפינו בריח מגרה ובלוטות הטעם מתעוררות, לעיתים, גם הצמחונים האדוקים ביותר בולעים רוק (בסתר כמובן). יתכן והסיבה לכך נעוצה אי שם בנבכי ההיסטוריה האנושית והזיכרון הקולקטיבי שאנו […]
מדי פעם, כשהרצון לפנק ולהרשים (טוב נו, וגם לעשות קצת שרירים) את החבר’ה והמשפחה המורחבת היה עולה לי לראש, הייתי מעלה מופע, עם תפאורה שלא הייתה מביישת את המסעדות הכי דרמטיות באזור! ומכין בריסקט במעשנת. בריסקט מעושן זאת אחלה לדרך לגרום להרבה פיות להיפער בתדהמה. כייף וקל לחלוק אותו עם הרבה אנשים ואולי הכי חשוב […]
קודם כל, מילה מהלב אי אפשר להתעלם ממה שקורה סביבנו. השנה זה לא עוד חג. לא חגיגה רגילה, לא עצמאות כמו שאנחנו רגילים אליו. הכל מרגיש שונה – עם הלב תקוע בגרון, עם מחשבות על הילדים, החיילים, המשפחות, והחטופים שעוד שם. זה שורף מבפנים. אבל דווקא בגלל זה – אולי אפילו בגלל זה – אנחנו […]
אני זוכר את הפעם הראשונה שאכלתי אוסובוקו בתנור. זה היה חורף קר, כזה שכבר אי אפשר לסבול יותר מרקים וצריך ארוחה של “שבת מלכה” – כזו שממלאת את הבית בריח של בית אמיתי, לא רק של אבקת מרק.אמא שלי בדיוק חזרה משוק הכרמל, עטופה בצעיף צמר ובידיים אדומות מהקור, עם שקיות עמוסות כל טוב.מתוך אחת […]
סקירות/המלצות על מוצרים
לפני מספר שנים הגענו לצומת דרכים בחיינו, מצד אחד עמד לו התחביב הכי אהוב שלנו, עישון בשר! ומצידה השני של הצומת עמד לו הצורך שלנו בחוויית נוחות ומנוחה שכל כך רצינו להגיע אליה. עד אותו הזמן עישנו בשר בשיטת אולד סקול, השתמשנו במעשנת בשר המבוססת רק על עץ, (אם לא הזדמן לכם להתנסות במלאכה הזאת, […]
המדריכים הכי נקראים
אצלנו בבית, חרירה הייתה משהו שחיכינו לו. זה לא היה מרק של “יום-יום”, אלא כזה ששומרים לרגעים מיוחדים. כשסבתא הייתה מחליטה להכין חרירה, היינו יודעים מראש שהולך להיות יום של בישולים, ריחות משוגעים במטבח, וציפייה ארוכה עד הרגע שאפשר סוף סוף למזוג קערה מהמרק הסמיך הזה. הכל התחיל מהשלב הראשון – הוצאת החומוס והעדשים להשריה. […]
את האסאדו האמיתי הראשון שטעמתי באמת – אכלתי בטיול בצפון קרוליינה, ארצות הברית.כלומר, יצא לי לאכול אסאדו גם לפני – אבל לא כזה. לא כמו שצריך.במדריך הזה אני הולך להראות לכם איך מכינים אסאדו אמיתי, בדיוק כמו שעושים אותו אצל הקאובויס והדרומיים בארה”ב. 🤠 נכתב בשנת 2023 – נערך ועודכן בשנת 2025✅ הטיול הזה לארצות […]
המתכון שלי לצלי אונטריב בתנור זה ארוחת ערב משפחתית מושלמת או ארוחה לאירוע חגיגי. קל להכנה – תוך 15 דקות בלבד, ואז מתבשל בחום נמוך ואיטי בתנור הכל בסיר אחד. מוגש עם תפוחי אדמה, גזר וירקות אחרים שאוהבים – בואו נתחיל בסקירה של הכנת אונטריב בתנור – תוכלו לקפוץ ישירות למתכון בסוף העמוד. איך הגעתי […]
לא משנה איפה נולדתם, או מה השורשים התרבותיים שלכם, כמעט לכל משפחה יש את מנת הדגל הביתית הזאת, שתגרום לבטן שלכם לפרפר אם תריחו אותה מרחוק, או אם תזכו לאכול אותה אחרי הרבה זמן. זאת מנה שמעלה זיכרונות מתוקים של ילדות. הרגע שבו חזרתם מבית הספק ואמא הגישה לכם צלחת חמה, או ביום שישי אחרי […]
הסיפור של האחים אהרון
הסיפור שלנו מתחיל בשנת 1824 – אי שם בעיראק. אז הקמנו את הקצביה הראשונה של האחים אהרון, בשוק של שער רזי ליד בגדד. סבא רבא שלנו, יצחק – אז עסק במכירת ב”קר וצאן לצד אחיו יחזקאל, ובחנות הסמוכה גם יעקב הגיס מכר. ככה עבדו שלושה אחים זה לצד זה, בשוק הצבעוני והתוסס של היהודי. וכך הפך עיסוק למקצוע ואת המשפחה שלנו – למקצוענים!
אז כמו שאתם מבינים, כבר יותר מ-150 שנה עוסקים האחים אהרון במסחר בשר טרי – וכשהמשפחה עלתה לישראל בשנת 1950 – זה היה רק עניין של זמן שתקום כאן קצביה בשכונת התקווה על ידי סבא רחמים וסבתא לולו. וזה על רגל אחת – הסיפור המשפחתי המופלא שלנו, כשאתם בוחרים באחים אהרון, אתם יכולים להיות בטוחים שאתם בוחרים באיכות, טריות ובניסיון של שנים, וברגע שתטעמו את הבשר שלנו – לא תצטרכו לחפש עוד במקומות אחרים.

מחפשים בשר איכותי ומשובח? הגעתם למקום הנכון!
פעם ראשונה כאן? נעים להכיר. הקצבייה הכשרה, הוותיקה, המוכרת (והאהובה) בתל אביב ובסביבה. על אף שנשמח לראות אותכם אצלנו, תוכלו להזמין בקלות ומהירות דרך האתר. לאורך כל התהליך השתדלנו לדמות את הליך הקניה בדיוק כפי שהיינו מעניקים לכם אם הייתם מגיעים אלינו לקצביה. בחרו את הנתחים האהובים עליכם, בכמות/משקל, צורת החיתוך, העובי ואפילו להוסיף הערה – מה שתרצו צוות הקצביה ישמח לספק לכם. שאלות? אנחנו זמינים בוואטסאפ או בטלפון 😊
קצביית שוק דור שישי האחים אהרון
משלוחים
לכל
גוש דן
כשרות בהשגחת הרבנות
תשלום מאובטח לקניה בטוחה
הקצביה
100% איכות וטריות
-
שקדים חלוואית עגל
-
₪380.00
/ ק"ג₪38.00 ל-100 גרם
- בחירת אפשרויות
למוצר זה יש מספר סוגים. ניתן לבחור את האפשרויות בעמוד המוצר
-
עוף למילוי ללא עצמות
-
₪65.00
/ יח'₪6.50 ל-100 גרם
-
-
סטייק “פריים רייב” עגלה עם עצם- מיושן +25 יום
-
₪170.00
/ ק"ג₪17.00 ל-100 גרם
- בחירת אפשרויות
למוצר זה יש מספר סוגים. ניתן לבחור את האפשרויות בעמוד המוצר
-
שניצל עגלה וינאי
-
₪88.00
/ ק"ג₪8.80 ל-100 גרם
- בחירת אפשרויות
-
קבב חרדל צנוברים
-
₪78.00
/ יח'₪7.80 ל-100 גרם
-
-
מעורב ירושלמי
-
₪83.00
/ ק"ג₪8.30 ל-100 גרם
- בחירת אפשרויות
-
תערובת בשר לגולש
-
₪95.00 – ₪115.00
/ ק"ג₪9.50 ל-100 גרם
- בחירת אפשרויות
למוצר זה יש מספר סוגים. ניתן לבחור את האפשרויות בעמוד המוצר
-
אונטריב
-
₪88.00 – ₪115.00
/ ק"ג₪8.80 ל-100 גרם
- בחירת אפשרויות
למוצר זה יש מספר סוגים. ניתן לבחור את האפשרויות בעמוד המוצר
אביזרי בשר
מתוך החנות שלנו
במיוחד בשבילך
מוזמנים לקנות ממבחר הקטגוריות שלנו
On Google