מאמרים
דף הבית » מאמרים
מאמרים
יש מנות שמחזירות אותך אחורה בזמן, לריחות מהמטבח בבית של ההורים או לסיר שהעמידו לשבת. אצלי, זה תמיד היה נתחי בשר שנצלו לאט־לאט בתנור. אתה פותח את הדלת,...
אני זוכר את הפעם הראשונה שטעמתי שניצל וינאי אמיתי. עד אז בשבילי שניצל היה מה שכולנו מכירים – חזה עוף, פירורי לחם מהשקית, טיגון...
מי מאיתנו לא חשב לעצמו למה אוכל מטוגן לא יכל להיות בריא ומי שימציא מכשיר שעושה אוכל מטוגן אבל בלי כל השמן הוא גאון?...
אני זוכר את הפעם הראשונה שטעמתי טיבון אמיתי. לא באיזה מסעדה פלצנית עם מפות לבנות – אלא על גריל, עם עשן באוויר וריח של...
אם אתם מזמינים אורחים ובא לכם להרשים אותם או שפשוט בא לכם להתפנק בעצמכם על ארוחת בשרים משגעת עם נתח עסיסי כזה שנמס בפה...
יש מנות שפשוט אי אפשר להכין בקטן – מקלובה היא אחת מהן. היא לא נולדה כדי לעמוד לבדה על צלחת אישית; היא נועדה להיות...
יש מנות שלא רק מגישות אוכל – הן מגישות חוויה. כאלה שברגע שהן נוחתות על השולחן, משהו משתנה באוויר: השיחות משתתקות, הראשים מסתובבים, וכל...
אם הייתם שואלים את רוב האנשים מה זה כנאפה, הם כנראה היו עונים מיד: “הקינוח הזה עם הגבינה והסירופ?”אבל בעולם הקולינריה – במיוחד זה...
יש מאכלים שאי אפשר להסביר במילה אחת.אתה לא יכול פשוט להגיד “טעים” ולסיים בזה, כי זה לא רק עניין של טעם.זה המרקם בפה, זה...
לפני כמה שנים החלטנו לעשות מפגש פסגה לכבוד חג הבשרים, הלוא הוא יום העצמאות! בהחלטה ספונטנית של רגע, החלטנו שהפעם אנחנו לא מסתפקים במוצרים...
יש מאכלים שלא סתם ממלאים את הבטן – הם ממלאים את הלב. הם לא רק טעמים או קלוריות, אלא זיכרונות, רגעים, ושורשים. כאלה שכבר...
האם אתם מחפשים דרך להחיות את ארוחות הערב המשפחתיות שלכם בימי שבת? או אולי להוסיף מעט גיוון לארוחת הערב? זה יכול להיות קשה למצוא...
כשעובדים עם אוכל, לפעמים אפשר לראות שיש לא מעט חלקים שבצורה מטאפורית, מקבילים לתהליכים שקורים בחיים. כקצב וותיק, (דור שישי למשפחת קצבים, אם שאלתם...
טוען מתכונים נוספים
ברוכים הבאים לבית של אוהבי הבשר בישראל.
התחלנו כקצביה ואטליז – אבל פה אנחנו לא באים למכור לכם רק בשר ( לא נתנגד אם תקנו😜) היום, האחים אהרון הפכו לקהילה של אוהבי בשר, בשרים משובחים ואנחנו פה כדי לחבר אנשים כמונו דרך מתכונים, אוכל, קהילה והמון מידע!
אנחנו נהיה רגע צנועים ונודה- אנחנו מומחים בבשרים, אחרי הכול ניסיון משפחתי של יותר מ150 שנה. אז יש לנו המון המון ערך להביא, טיפים ומידע שיעזור לכם ליהנות מכל נתח בשר ולהכיר חדשים. אז תתכוננו לקבל השראה, להזיל הרבה ריר, הצטרפו לחגיגה! 🙌🔪🍖
הצטרפו למועדון האחים והאחיות
ותקבלו עדכונים על מתכונים חדשים, מדריכים וסקירות עם הטבות בלעדיות לחברי המועדון שלנו ומלא הפתעות שלא תראו בשום מקום אחר!