מתכון למוח עגל

 

מתכונים לחג הפסח מקצביית האחים אהרון,קצבייה מומלצת,ביותר, קצבייה משוק התקווה ,משלוחי בשר טרי ,תוצרת ישראל, משלוחי בשר לתל אביב וכל מטרופולין תל אביב.
והדרך הטובה ביותר להיזכר בעבדות ולחגוג את השיחרור הינה בארוחת חג משפחתית.

מוח עגל (בישול-בינוני-שעה ורבע) 

מצרכים: 

כף חומץ/ או לימון ומלח
מלח
2 עגבניות
גמבה
5-6 שיני שום
פלפל חריף ירוק(אופצייה)
פלפל שאטה מתוק
צרור כוסברה
שמן זית
פפריקה מתוקה
1.5 כוס

אופן ההכנה:

-מרתיחים מים בסיר עם קצת חומץ (או לימון ומלח) מכניסים את המוח בעדינות , מרתיחים לחצי שעה.

-בינתיים חותכים – קוצצים שיני שום, פלפל חריף, פלפל שאטה מתוק וכוסבה,
מבשלים בסיר עם שמן מלח ופפריקה מתוקה- עד לקבלת רוטב סמיך.

-מוציאים את המוח בעדינות מהמים ומכניסים לסיר עם הרוטב. 

-מוסיפים כוס וחצי מים מבשלים על אש קטנה, במשך חצי שעה.

-מוסיפים עליו קצת כוסברה וגמבה קצוצהמכניסים , לתנור 250 מעלות, מצב גריל לרבע שעה 


בתאבון ולבריאות 🙂

המוצרים במתכון