מאמרים

תשאלו קצב

ציוד לגריל

מתכונים לשבת או לחג

מתכונים למתחילים

מתכונים ביתיים

מתכונים
מובילים

מתכוני עוף

מתכוני בשר בקר

מתכוני בישול ארוך

טיפים

המלצות על מוצרים

בשרים למתחילים

אם אתם מחפשים את הסטייק המושלם – כזה שיש בו איזון מדויק בין בשר רך, שומן מספק וטעם עמוק – תכירו את ניו יורק סטריפ. זהו אחד הנתחי...
אם תשאלו כל קצב שמבין עניין מה הנתח שהכי כיף לעבוד איתו – תקבלו תשובה אחת: שפונדרה.נתח עם שומן במידה, עצם שמוסיפה טעם, וטעם...
קשה למצוא מישהו שטעם פרוסת פילה בקר עסיסית ושאל את עצמו “מה זה הנתח הזה?”.בשר מספר 12, המוכר גם בשם פילה בקר (Tenderloin), הוא...
“על האש”, מנגל, ברביקיו, לא משנה באיזה שם אתם משתמשים, משהו בישיבה הזו סביב ה”מדורה” המודרנית עם רשת הברזל אהוב עלינו במיוחד, כאשר ריח...
לכבוד יום העצמאות, ולכבוד הקיץ שמתקרב – אבל עם לב שמבין את הרגע. אנחנו לא בתקופה רגילה. לא חג רגיל, לא עצמאות רגילה. יש...
קודם כל, מילה מהלב אי אפשר להתעלם ממה שקורה סביבנו. השנה זה לא עוד חג. לא חגיגה רגילה, לא עצמאות כמו שאנחנו רגילים אליו....
צלי כתף, או בשמו המקצועי בשר מספר 5, הוא נתח בשרים גדול ומרשים שיהפוך כל ארוחה לחגיגה קולינרית מפוארת, ממש כמו במסעדות הטובות ביותר!...
כל אוהבי הבשר בוודאי מכירים את המונח יישון בשר ולחלקנו יש ידע גם מעבר להכרת המושג וזאת במידה ובשר הינו בעל משמעות עבורנו בחיי...
אחחח! אין כמו סטייק פלאט איירון צלוי טוב טוב על הגריל עם רוטב  צ’ימיצ’ורי – זה קלאסי, טעים והכי עסיסי שיש! אז מה אתם...
אני זוכר את הפעם הראשונה שאכלתי אוסובוקו בתנור. זה היה חורף קר, כזה שכבר אי אפשר לסבול יותר מרקים וצריך ארוחה של “שבת מלכה”...
אם אתם מחפשים רעיון מקורי למנגל הבא – משהו שיקפיץ את השולחן, יעצור את השכנים על המרפסת ויגרום לכולם לשאול “מה זה הדבר הזה?”...
נתח מספר 2 – מה זה ומה עושים עם זה? מדובר בבשר שמקורו בצלעות, בין האנטריקוט לצוואר. בשל מיקומו מרקם הבשר מעט סיבי וקשה...
אני זוכר את הארוחות של שישי בצהריים אצל סבתא מרים. אישה קטנה שעלתה מסוריה בשנות החמישים, עם מבט של גנרל וטעמים של אלופה. היא...
טוען מתכונים נוספים
לוגו האחים אהרון

ברוכים הבאים לבית
של אוהבי הבשר בישראל.

התחלנו כקצביה ואטליז – אבל פה אנחנו לא באים למכור לכם רק בשר ( לא נתנגד אם תקנו😜) היום, האחים אהרון הפכו לקהילה של אוהבי בשר, בשרים משובחים ואנחנו פה כדי לחבר אנשים כמונו דרך מתכונים, אוכל, קהילה והמון מידע! 

אנחנו נהיה רגע צנועים ונודה- אנחנו מומחים בבשרים, אחרי הכול ניסיון משפחתי של יותר מ150 שנה. אז יש לנו המון המון ערך להביא, טיפים ומידע שיעזור לכם ליהנות מכל נתח בשר ולהכיר חדשים. אז תתכוננו לקבל השראה, להזיל הרבה ריר, הצטרפו לחגיגה! 🙌🔪🍖

הצטרפו למועדון האחים והאחיות

ותקבלו עדכונים על מתכונים חדשים, מדריכים וסקירות עם הטבות בלעדיות לחברי המועדון שלנו ומלא הפתעות שלא תראו בשום מקום אחר!

מתכונים מומלצים

מתכונים פופלריים

הצטרפו עכשיו
לקבוצת הפייסבוק
של האחים אהרון.