#1 למצוא קצביה טובה שאתם באמת סומכים על הבשר שלהם
האמת שהטיפ הזה נכון לכל סוג של מתכון עם בשר, אבל כן במיוחד שאתם רוצים להכין המבורגר ביתי מוצלח. תפנו רק לקצביה מומלצת שכן ככל שאיכות וטריות הבשר גבוהים יותר, כך יש יותר סיכוי שהמנה שלכם תהיה מוצלחת יותר. נתח הבשר שאתם בוחרים חייב להיות שמן, כזה שיהיה עשיר בטעמים. זו הסיבה שנתחים כמו אונטריב או צוואר שמאופיינים בטעמים חזקים נמצאים בהרבה מתכוני המבורגר בשילוב עם נתח מספר 9, אסאדו. גם שומן כבש הולך מצוין בתערובות.
#2 השתמשו רק בבשר טרי
כשרוצים להכין המבורגר ביתי מבשר איכותי, חשוב להכין אותם רק מבשר טרי, לא מיושן ובטח שלא קפוא. הסיבה לכך היא בגלל שאחרי הכול המטרה הכי להשיג המבורגר כמה שיותר עסיסי, טעים עם המון המון נוזלים טעימים. אין צורך ליישן את הבשר וחשוב לוודא שהטחינה של הבשר בוצעה כמה שיותר קרוב למועד השחיטה. בשר שמגיע מוכן בשקיות וארוז כהמבורגר זה לא ולא – קחו בחשבון שזה תערובות בשר שמזריקים להם המון מים, חומרי צבע, טעם וריכוך. אל תתפשרו על איכות הבשר שלכם, סמכו עלינו בעניין הזה.
#3 בחירת בשר נכונה
כשאתם בוחרים בשר שמתאים להמבורגר חשוב להתייחס ליחס של השומן והבשר. קציצת המבורגר עשויה מ-100 אחוז בשר, מנקודת הנחה שאתם הולכים על הגרסה הקלאסית. ההמלצה היא לבחור בנתחים שיש להם לפחות 20% שומן ולפעמים אפילו 25%, כך תשיגו המבורגר עסיסי. הרבה אנשים מתמקדים בלבחור נתחים שנראים יפים, אבל למען זה חסר טעם כי לרוב אלה נתחים בלי הרבה שומן וכתוצאה מכך ההמבורגר שלכם צפוי לצאת יבש. נתחים שיתאימו לכם זה כתף, חזה, פלדה, צוואר, שפונדרה ועוד. מוזמנים להתייעץ עם אחד הקצבים של האחים אהרון. אין טעם להוסיף ביצים, קמח וכל מיני תבלינים. התיבול צריך להיות מזערי, נגיע לזה במשך.
#4 תיבול מינימלי
כשאתם באים לתבל את ההמבורגר הביתי שלכם, חשוב לעשות את זה בטוב טעם כדי שהתבלינים שלכם לא ישתלטו על כל הטעם שלו. ההמלצה היא מלח ופלפל, לפני הצלייה, כך שתוכלו לשמור על כל הנוזלים במקומם בבשר.